Smoesje om af niet af te vallen: Ik vind bewegen niet leuk

Ik kan me voorstellen dat je dat denkt. Je gaat bewegen pas leuk vinden als je een vorm van beweging hebt gevonden die bij je past. Dat heeft even tijd nodig om te onderzoeken. Kies gevoelsmatig en kijk daarbij niet naar de prijs. Het heeft geen enkele zin om je bij een sportcentrum in te schrijven waar je voor € 15 per maand  onbeperkt mag sporten maar waar je toch niet naar toe gaat. Kies voor iets wat je op de lange termijn kunt volhouden ook al kost dat meer aan abonnementsgeld.

Als je dan iets hebt gevonden wat goed voor je voelt, waar je energie van krijgt, waar je graag naar toe gaat, dan zul je ervaren dat je het mist, als je door omstandigheden (bijvoorbeeld door vakantie) niet kunt gaan. Als je dat voelt, ga je het vanzelf in je leven inpassen en wordt het een vanzelfsprekendheid in plaats van een beproeving.

Je kunt ook lekker gaan wandelen, de natuur in. Kijk en luister naar alle dingen om je heen en zie en hoor de cadeautjes die je krijgt.

Bewegen is écht heel leuk als je voelt  dat je er energie van krijgt. Het kost je niet meer dan een uurtje per dag en het levert energie op voor 24 uur.

Dit is de eerste stap naar een afslankresultaat en om daarna je gewicht te stabiliseren.

Als je me laat weten via info@rammintensief.nl wat jij gaat doen aan beweging en wat het je oplevert, krijg je van mij een verantwoord voedingsadvies van een week, gratis per mail toegestuurd.

Succes en tot horens.

Anja van de Zand

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *